Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Právě je březen 15th, 2025, 6:07 pm

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zichen - Roug - DPS
PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 12:55 pm 
Člen
Člen

jako znam váš důvod proč me tu nechcete za rogunu a myslím si že to neni jen proto že už pár rogun máte , ale to je jedno je t ovaše věc

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 1:23 pm 
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

znas nas duvod? by me zajimal teda jakej to je ... jedinej o kterem vim je, ze jsou tu 4 roguny +dalsi jedna co je alt( chodi kdyz je moc protadinu)...o zadnym jinym nevim :-) a jestli fakt narazis na to, ze mas jen jednu azinu, tak to fakt neni duvod ;)

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 1:53 pm 
Registrovaný člen
Registrovaný člen

Citace:
a jestli fakt narazis na to, ze mas jen jednu azinu, tak to fakt neni duvod ;)

Tohle me fakt pobavilo :DD ale jak rika redbull duvod to fakt neni ale proste rogun je hodne celkove meleeček

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 2:22 pm 
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

s tou azinou jsem to napsal proto, ze v dobe kdy jsme byli jeste vseci v HH Tak si daval prihlasku do HH tusim zaroven s noisem nebo matudem a hrozne se vztekal ze byl uprednostnem pred rogunama co maji dve aziny a ze na ti kladem velkej duraz :-) byl jsi to 100% ty, jelikoz jsem si s tebou o tom psal a mam dajem ze jsen ti i tenkrat rikal, at si tu prihlasku podas :-)...takze pokud narazis na tohle tak opravdu neni duvoden to, ze si roguna s jednou azinou ;)

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 2:59 pm 
Člen
Člen

Redbull píše:
s tou azinou jsem to napsal proto, ze v dobe kdy jsme byli jeste vseci v HH Tak si daval prihlasku do HH tusim zaroven s noisem nebo matudem a hrozne se vztekal ze byl uprednostnem pred rogunama co maji dve aziny a ze na ti kladem velkej duraz :-) byl jsi to 100% ty, jelikoz jsem si s tebou o tom psal a mam dajem ze jsen ti i tenkrat rikal, at si tu prihlasku podas :-)...takze pokud narazis na tohle tak opravdu neni duvoden to, ze si roguna s jednou azinou ;)

doufám že je to vtip to cojsi tedka napsal ja si nikdy do žádného HH přihlášku nepodával takže trochu úcty a co se týká azinotky tak natu jsem ani v nejmenším nenarážel

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 3:05 pm 
Člen
Člen

ani nvm co je to za klan ten HH

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 3:12 pm 
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

ja to nemyslel ve zlem :-) jinak HH =hellhunters...a mozna si to pletu a bylo na pocatku zrodu inception a sem jsi si daval prihlasku, ale kazdopadne jednoho z toho nebo dalsi moznosti je, ze je tato roguna koupena , protoze nick zichen si 100% pamatuji ze si tak 2-4 roky zpatky daval prihlasku do HH nebo do inception...kazdopadne to neber ve zlem, jen tu pisu jakou mam zkusenost s rogunou zichen,,, a rekl bych ze nejsem jediny kdo si to pamatuje :-) a jak jsem psal Shaman urcite pro roguna proti

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 3:14 pm 
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

a take to jak jsi napsal ze si na aziny nemyslel, tak jaky je teda ten duvod, ktery si myslis, proc nechcem dalsi rogunu? i kdyz uz nejake mame?respektive, na co jsi teda narazel?

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 3:18 pm 
Člen
Člen

1. s touto postavou sen ikdy neobchodovalo a nidky se sni obchodovat ani nebude
2. k helhunters jsem si prihlasku nepodaval jen jsem snima mluvil na TS to je vse
3. o aziny fakt neslo slo oto ze jsem dostal par informaci od par osob a diky tomu jsi myslim par veci ale smaozrejme to zakladam natom ze ty informace, ktere me byly podany jsou pravdive

PříspěvekNapsal: září 21st, 2013, 4:33 pm 
Guild Master
Guild Master

Redbule nemyslis nick rayzen? :) zajimalo by me co je ten duvod celkem ale jinak si myslim ze neni co resit prijat-uzavreno za shamana

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]