Ahoj Incepťáci!Spoustu lidí od Vás znám a i Vy mě, takže žádný okecávání, co a jak a jdu rovnou na to.
Název topicu: Ciza - Paladin - Holy/Retrib1. Věk: 26
2. Nick postavy: Ciza
3. Class: paladin: holy/retrib
4. Level postavy: 70
5. Profese + skill: full jwc/eng
6. Odkaz na armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia7. PreQ: All
8. Jaké máte zkušenosti s raidy: celé TBC včetně i pár killů KJ
9. Jak dlouho již WoW hrajete a jake jsou vaše zkušenosti s postavou: Paladina hraji už asi 5 roků a PVE chodím teprve druhým rokem, ale za to dost intenzivně.
10. V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: Asi to všichni víte, ale pocházím z IS, kde to teď bohužel jde do kytek. Chodí málo lidí, co za svojí classu umí a mají aspoň trochu eq, takže naše raidy jsou o tom, že půlka lidí afkuje, nebo dělá blbiny při pullech, pokud se to podaří vůbec složit.
11. Proč chcete právě k nám: Asi to, že znám min. polovinu celý Vaší guildy a vždy jsem s Vámi vycházel suprově (Matud, Machťák, Komeťák, Aren, Kuzmič, Origo, Kápa, Vise, Gurge, Noise, Mája, Redbull, Tekum, Sego, Špek, Alík, Awkanz, Štěrbiňák, Stomp, Zahry, Networko, Muslaf a spousta dalších - nezlobte se pokud jsem na někoho zapomněl).
12. Jaké další postavy vlastníte a v jakých jsou guildách: Mám ještě T6 locka a T6 hunta. Takže pokud bude potřeba můžu za dpsko (cca za locka dám min.2k a za myslivce 1,5k dps). Nejsou to zázraky, ale nemám problém relognout na alta, tzv. podle potřeby raidu.
Důležitý, co můžu nabídnout je zodpovědnost + aktivita. Mluvit na TSku umím a poslouchat taky. Budu rád za jakékoliv Vaše reakce + nemám probém pokecat na TS.
Pokud by někoho "nedej Bože" napadlo, že k Vám chci pouze poninjovat itemy, tak koukněte na IS DKP a uvidíte, že jsem nejvýšše ze všech healerů, takže mě spíš jde o to, abych raidoval a pravidelně se chodil dívat/killovat KJ s kolektivem, co chce a umí raidovat.
Číža =)