Nick:
Derwin
Meno:
Jan, Jany, Jano, Honza
Mam 20 rokov, nikde nepracujem (no chcel by som ale viete ako to v dnesnej dobe na vychode chodi ), nestudujem, takze vo volnom case sa venujem WoWku, trafke, a ked je pri mne, tak mojej priatelke.
Class: Shaman
Spec: Resto
Talenty: wow243.gamestool.net/shamant.php?0000000000000000000050002000000000000000055231051355313510321
Armory:
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
no je mozne ze budem mat na sebe pvp enha gear, kedze som na volnej nohe
Equip: t5
Preq: champion of the naaru, hand of adal
Taktiky:
Tak Shamika hram uz asi 5-6 rokov, da sa povedat ze ho ovladam uplne, classleadroval som vo viacerych guildach. Na Mystiqu som novy hrac, tuto postavu mi zaobstaral kamos ked vymenil full brutall magea za 2 postavy pricom myslel na mna ze mi podaruje shamika. Mam na nom resto gear urovne t5 , offspec pvp enha. Doteraz som hral na Feenixe, kde su zatial otvorene len t5 dungy. No na inom serveri uz davnejsie , som farmil t5,t6 a sunwell len po felmysta takze to by nemal byt pre mna problem, a dalej za felmysta si taktiky nastudujem a dufam ze sa mi v praxi zadari to dat s vami:)
Kedze som tu novy zhanam dobru pve guildu a koli tomu ze mam gear t5 zhanam nieco kde sa farmia t6ky, popripade sunwell. Vybral som si vas a dufam ze si vyberiete i vy mna, neviem ako to je u vas s restakmi, ci ich mate dost alebo nie. Dufam ze miesto pre jedneho sa u vas este najde.
Profky: enchanting full, no nenasiel som v bagoch ani v banke rody, ale to zohnam dufam ze cim skor
Postava je moja, mam aj registracny email takze sa o nu nemusim bat.
Hram denne, no ked pricestuje priatelka snazim sa to obmadzovat a vyhoviet jej, no ked je urceny cas na raid tak som online
Nepoznam z vas nikoho (resp. ani z Mystiqu), no dufam ze dostanem prilezitost.
Budem rad ked zareagujete cim skor, som nedockavy jak svin.
For the horde.