1. 24
2. Taygeta
3. priest
4. 70 lvl
5. tailoring 350 / enchanting 350; fishing full, cooking full, skillujem first aid
6.
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia7. full preq
8. raidoval som tu na serveri vsetko az po Kaleca, to je aj co sa tyka mojich vedomosti taktik (zatial)
9. asi 8 rokov, zacinal som na TBC, hral som na viacerych serveroch (aj wotlk) prevazne stale za healerov, priest bol kedysi moja prva postava, mal som zopar pauz (dlhsich aj kratsich); som v celku aktivny hrac, ak sa ma ist nejaky raid tak ak poviem ze pridem tak pridem a som ak to nejaka zavazna udalost neovplyvni az do jeho konca
10. na tomto serveri co za spomenutie stoji bola ako prva Outcast, potom jej pozostatok Primal Nolife a teraz po trojmesacnej pauze som sa ocitol v zacinajucej progresujucej t4/t5 guilde The Touch of Eternity; odtialto chcem odist prave preto, ze progresovanie takychto raidov s guildou nie ze by ma nebavilo (aj to si rad zajdem) ale vidim na equipoch ostatnych hracov, ze mam este co vylepsovat na mojom equipe v BT a SWP a to sa mi v sucasnej guilde v dochvilnom case nepodari
11. tak vyssie uvedeny dovod s equipom (ako inak

a potom no ... rad si kvalitne zaraidujem nech to uz je cokolvek, a vo vasej guilde vidim aj na ww raidoch, ktore niektori od vas usporaduvaju, ze to proste viete, no a taky dovod-nedovod , tak vidim ze v naborovej sprave, ze hladate HPriesta

12. na tomto servery uz nemam ziadnu inu postavu, len tohoto priesta