Věk:14 ( ale prej vypadam minimalne na 16)

si nemyslím,
Nick postavy : Adeel
Level psotavy : 70
PRofese a skill : full tail + alchemka ( mozna budu predelavat alchemku na JWC)
Odkaz na armory :
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia chestku mam Robe of rhonin z archiho nwm proc se to tam nechce ukazat. a na enchy a gemy nehleďte goldu mam dost abych to klidne cely predelal. Talenty mam tetka PvP retal hnedka moznej do cehokoli.
PreQ : full
Jaké máte zkušenosti s raidy: k SWP jsem se zatíl nedostal, což je mi moc líto,ale taktiky mam celkem nastudované,chce to jen trosku praxe.
Jak dlouho již WoW hrajete a jake jsou vaše zkušenosti s postavou: No to je těžší zacinal jsem už v 10-ti ani nwm kde ale to sem hral jen tak občas. Svoji první 70 sem nahral asi ve 12 a to druida takže hraji s přestavkami 4 roky. Postava je vyměněná,ale předtím jsem hrál mága takže zkusenosti s magem nejsou malé.
V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: Byl jsem v malkavianu - rozpadl se, bloodrain se rozpadl také,ale tetka se njak dava do hormady. Potom Four feathers-byl jsem vyloučen a to velkým nedorozuměním,opravdu omylem nic jsem neprovedl,byl jsem obvinen z kradeze v GB ale to se njak vedení spatne dohodlo. Byl jsem ochoten vsecko nahradit,ale njak to uz nepodladlo, mrzi me to do tet.
Proč chete právě k nám :Chci k vám protože jsem nejen z jedné strany slyšel,že jste pohodvý kolektiv a velmi příjemný,dá se od vás mnoho naučit a tomu se ja vubec nebráním.
Jaké další postavy vlastníte a v jakých jsou guildách : u ali expím huntra ale to jen občas lvl 18. Mam rozjetého u hordy twinka,ale tam moc nechodím spis vubec ne,jsem nejvíce na mainovy. Hunter je myslím v Age of honor a muj "polotwink" je bezguildník.