Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Právě je březen 15th, 2025, 6:32 pm

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cement - Cavalier
PříspěvekNapsal: prosinec 3rd, 2013, 10:46 pm 
Člen
Člen

Zdravím, jmenuju se Patrik, většina z vás me zná pod nickem Cavalier nebo Cave a práve za shammíka bych se k vám znova rád pripojil a posekal jeste pár bossú, než se Insomnia odebere na druhý svět :)

1. Věk: 20
2. Nick postavy: Cave
3. Class: Shamman - cement
4. Level postavy: 70
5. Profese + skill: LW, ENG - Full

6. Odkaz na armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia

7. PreQ: Full

8. Jaké máte zkušenosti s raidy: Posleních par let pravidelne zabíjím KJ, či už za priesta, cementa, warlocka nebo další classy, snad to stačí:D

9. Jak dlouho již WoW hrajete a jake jsou vaše zkušenosti s postavou: Wowko hraju tak 6 let, z toho 5 za priesta a ted poslední cca rok za cementa jako maina.

10. V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: Tak bylo toho hodne ale treba dnes už "legendarní" guildy jako The Faithless, Loot or Wipe, Braves, naposled FF. Duvod proc jsem odesel je jednoduchy - najdu si čas na 1-2 raidy za týden, no nevysedávam u wowka každý večer jak nekterí nejmenovaní jedinci z FF kterým to očividne prekážalo že jsem si našel čas treba jen na SWP nebo BT a meli vážnou potrebu to rešit :D co si budeme ríkat, nehrám wowku abych si kvuli nekomu, koho IQ je na hranici mentálního postižení kazil relax pri hre ;)

11. Proč chcete právě k nám: Prihlášku k vám si dávam, protože už jsem v Inception jednou byl, znám tu vetsinu lidí a s vetsinou jsem si vždycky dobre vycházel. No nebudu chodit kolem horké kaše - pred rokem jsem odešel protože se mi nelíbilo Mahtakovo raid lídrovaní a protahování raidú :) Ted s odstupem času mi vychladla hlava a znova bych tomu dal šanci :D

12. Jaké další postavy vlastníte a v jakých jsou guildách? : Nevlastím žadne dalši postavy. Priesta jsem daroval kámošovi Lennonovi, no mám k nemu prístup a občas s ním zajdu vypomoct Renovatiu nebo rozdát na WW mute :D

Předmět příspěvku: Re: Cement - Cavalier
PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 12:53 am 
Guild Master
Guild Master

ja jsem pro nikdy jsme s tebou nemel proble i jsme s tebou dokazal pokecat ale co mi vadilo to zniceho nic offnuti ale kdyz das aspon vedet ze jdes off tak ok PRO

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 4:00 pm 
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Pro určitě :-) cava v poho týpek....rád tě zase u nás uvidím cava ;)

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:03 pm 
Administrátor
Administrátor

Proti, ve FF jsi chodil jen swp a když chtěli aby jsi šel BT tak jsi táhnul na priesta do Rena. Takže si táhni k nim, takovýhle lidi tady opravdu nepotřebujeme. A jen tak btw, s tím tvým odchodem to taky není úplně pravda když tě vyhodili za tuhle vychcanost :23:

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:06 pm 
Člen
Člen

nuz ako som si vsimol je nas imba malo takze kazdy sa hodi, aj druheho meddoxa by urcite mali zobrat keby nejaky bol takze PRE

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:26 pm 
Člen
Člen

Shelino nebudu se ani ptát od koho máš tyhle "názory a informace", jediné co ti k tomu reknu že to je asi taková pravda jak že zítra te osobne navštíví Santa..
Když tomu chceš verit, ver, a kdyz ne klidne si mužeme popovídat a ja te vyvedu z omylu. Hold vše.

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:34 pm 
Registrovaný člen
Registrovaný člen

čau vim ,že sem nemam asi co psát ,ale to co napsal shelinka je naprostá pravda ... to co pišeš ty cave jsou sračky sorry ,ale je to tak kdybys nelhal tak to nechám být ... btw ja to neprasknul shelině cave :)) a kde bydlíš sheli chci vidět toho santu

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:36 pm 
Administrátor
Administrátor

Pardubice kokos, mám to v profil infu :16:

A teď, dej mi tedy odůvodnění proč tě kopnuli? :8:

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 8:44 pm 
Registrovaný člen
Registrovaný člen

ok zítra v Pardubkách ... tak zitra jo a 2050 na shamu čuss :D

PříspěvekNapsal: prosinec 4th, 2013, 9:13 pm 
Člen
Člen

Dobrá Shelino,
píšeš: ve FF jsi chodil jen swp .. v prihláške stojí: "nekterým prekážalo že jsem si našel čas treba jen na SWP nebo BT"

Je to neco v čem bych lhal? Sám jsem to napsal v prihlášce... Nebudu se tu nikomu spovídat, ale podle me je pochopitelné když človek studuje, chodí do práce a má jiné zájmy že si udelá čas na 1-2 raidy týdne, a je normální že si ho udelám hlavne na SWP poprípade BT. Vidíš v tom problém?

Pak píšeš: když chtěli aby jsi šel BT tak jsi táhnul na priesta do Rena .Sme u toho co se stalo naposled, stalo se to jednou a né kvuli tomu že bych chtel raidovat za priesta který neni ani múj. Dúvod byl jednoduchý: na poslední BT jsem prisel normálne na raid, dostal jsem inv (skládal to chopper myslím) a následne me dal na lavičku (pritem pula raidu byla prázdná,ale to by mi nevadilo) a následne jsem dostal kick z raidu, bez vysvetleni. Když jsem se zeptal v Gchatu co se stalo, žádná odpoved. Tak a ted mi reknete co jsem udelal špatne? Venysu, Shelino nebo jeste nekdo další? že mi pak napsal Lennon z Reno jestli s nimi nezajdu za priesta, když s FF nejdu? samozrejme že jsem šel .. chci si zahrát a když ve FF nemeli zájem abych s nimi šel, tak jsem zašel s Reno kde zájem meli..

Proto ríkam Aliku že se staráš do vecí, kterým nerozumíš a o kterých nevíš. Tak a ted se vyjadrete :)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]