Zdravím, jmenuju se Patrik, většina z vás me zná pod nickem Cavalier nebo Cave a práve za shammíka bych se k vám znova rád pripojil a posekal jeste pár bossú, než se Insomnia odebere na druhý svět
1. Věk: 20
2. Nick postavy:
Cave 3. Class: Shamman - cement
4. Level postavy: 70
5. Profese + skill: LW, ENG - Full
6. Odkaz na armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia 7. PreQ: Full
8. Jaké máte zkušenosti s raidy: Posleních par let pravidelne zabíjím KJ, či už za priesta, cementa, warlocka nebo další classy, snad to stačí:D
9. Jak dlouho již WoW hrajete a jake jsou vaše zkušenosti s postavou: Wowko hraju tak 6 let, z toho 5 za priesta a ted poslední cca rok za cementa jako maina.
10. V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: Tak bylo toho hodne ale treba dnes už "legendarní" guildy jako The Faithless, Loot or Wipe, Braves, naposled FF. Duvod proc jsem odesel je jednoduchy - najdu si čas na 1-2 raidy za týden, no nevysedávam u wowka každý večer jak nekterí nejmenovaní jedinci z FF kterým to očividne prekážalo že jsem si našel čas treba jen na SWP nebo BT a meli vážnou potrebu to rešit

co si budeme ríkat, nehrám wowku abych si kvuli nekomu, koho IQ je na hranici mentálního postižení kazil relax pri hre
11. Proč chcete právě k nám: Prihlášku k vám si dávam, protože už jsem v Inception jednou byl, znám tu vetsinu lidí a s vetsinou jsem si vždycky dobre vycházel. No nebudu chodit kolem horké kaše - pred rokem jsem odešel protože se mi nelíbilo Mahtakovo raid lídrovaní a protahování raidú

Ted s odstupem času mi vychladla hlava a znova bych tomu dal šanci
12. Jaké další postavy vlastníte a v jakých jsou guildách? : Nevlastím žadne dalši postavy. Priesta jsem daroval kámošovi Lennonovi, no mám k nemu prístup a občas s ním zajdu vypomoct Renovatiu nebo rozdát na WW mute